Köpvillkor

Moms: Priserna visas inklusive lagstadgad svensk moms (25%).

Leveranstid: Beställningar (måndag-fredag) skickas inom 24 timmar. Vi skickar samtliga beställningar med DHL. Beräknad leveranstid är 1-3 arbetsdagar.

Orderbekräftelse: Vid köptillfället skickas en bekräftelse till dig via e-post. Därför är det väldigt viktigt att du anger din mailadress vid beställning. Om du inte har fått en orderbekräftelse via e-post inom ett dygn kontakta då oss för att förvissa dig om att din order har kommit fram.

Fraktkostnad: 99kr. Vi levererar endast inom Sverige.

Betalning: Hos SafeCap har du möjlighet att betala din order via via Stripe med betalkort.

Ej utlösta varor: Försändelsen måste hämtas ut inom 14 dagar. Därefter returnerar posten varan till oss. Om du inte löser ut dina varor kommer vi debitera dig för både frakt och returfrakten.

Ångerrätt: Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten är i oförändrat skick, det vill säga oanvänd och inte förstörd eller skadad, samt att eventuell förpackning är obruten. När du utnyttjar din ångerrätt ska du sända tillbaka den till oss och du står då själv för eventuella fraktkostnader. Vid eventuell retur eller reklamation kontaktar du webshop@safecap.se

Reklamation: Om din SafeCap är skadad på något sätt när den levereras kan du reklamera den genom att kontakta oss på webshop@safecap.se.

Sekretess: På safecap.se används endast din information internt och vilket betyder att vi aldrig förmedlar eller säljer information till tredje part.

Kontakt: Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på webshop@safecap.se.